Home Forums Membership news ДТП новини України

  • This topic is empty.
Viewing 0 reply threads
  • Author
    Posts
    • #86432 Reply
      beatrisb59
      Guest

      Ми, українці, повсякденно є учасниками дорожнього руху. Кожна надзичайна подія, випадки хамства і насильства формують небезпеки для життя і здоров’я людей.
      Ми вважаємо, що постійне оповіщення про злочини на дорозі це один з самих результативних методів їх запобігання.
      Інтернет-проект DTP-UA стартував як громадянська позиція 1-єї людини, однак за роки роботи обріс друзями, учасниками і прихильниками. Кожного дня в проекті бере участь величезна кількість небайдужих людей, які читають, дивляться, діляться, вчаться, поширюють . У результаті всі ми разом більш відповідально ставимося до того, що відбувається в нашій державі.
      Dtp-ua надає оперативну і повну інформацію про дтп новини україни, надзвичайні і кримінальні ситуації.
      Ефективно інформуючи учасників в соціальних мережах і в громадських каналах в месенджерах, надаємо можливість комусь поміняти свої плани для проїзду, іншому – надати допомогу постраждалим, допомогти відшукати винуватців або свідків, а для всіх – ставати більш поінформованими, захищеними і не давати собі відтворювати помилки інших людей.
      Надаємо водіям основу для роздумів і цінні поради, як не потрапити в аварію або знизити тяжкість наслідків … Як правильно поводитися в дорозі або на парковці.

      Щодня обробляються десятки оповіщень про ДТП, інформація з яких розміщується у всіх каналах Facebook, Viber, Telegram, Instagram. Ми робимо прямі ефіри з місць дтп.
      Часто наші читці миттєво повідомляють про події, які ще невідомі ні поліції, ні іншим службам. Це рятує життя або зберігає вільний час учасників дорожнього руху, іноді навіть може допомогти знайти зниклу людину.
      Крім власних інформаційних платформ, ми щільно ведемо співпрацю зі змі, відкриваючи особливості надзвичайних пригод, доповідаючи інформацію прямо з місць подій, а також пояснюємо питання безпеки і профілактики порушень на трасах .

Viewing 0 reply threads
Reply To: ДТП новини України
Your information: